Локации

– Дуранкулак

Малко селце и природен резерват на Черно море в Североизточна България. Известен с богатата природа и важната роля за миграцията на птиците. Плажът е известен с водните птици и археологическите открития. Тук се намира едно от най-големите езера в България, привличащо любителите на природата и птиците.

– Крапец

Разположен на северното крайбрежие на Черно море в България, е привлекателна морска дестинация, известна с плажовете си и кристално чистите води. Този курорт предлага комбинация от природна красота, традиционна атмосфера и възможности за водни спортове, което го прави популярно място за почивка и релакс.

– СО Кария

Селищно образувание „Кария“ се намира в Североизточна България и представлява обширна местност с богата биологична разнообразност. Този регион е дом на различни видове растения и животни, включително редки и защитени. Играе ключова роля за запазването на екосистемата и е подходяща за образователни и научни дейности, както и за любители на природата.

 

– Тюленово

Тюленово, разположено на брега на Черно море в Североизточна България, е привлекателно селце, познато с красивите скалисти образувания. Този бряг е популярен сред природолюбителите и фотографите, предоставяйки уникални възможности за наблюдение на морската фауна и красивите морски пейзажи.

 

Skip to content